FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaloguj
Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi  Forum Scania Fansite! Strona Główna » Śmieci

Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Czw 0:43, 18 Maj 2006 Back to top

Właśnie ukończyłem moją Scanie 164 L. Mam nadzieję że wam się spodoba. Miałem z nią troszkę kłopotów ale wkońcu się udało. Proszę o szczere opinie na jej temat. Oto ona:

[link widoczny dla zalogowanych]

A o to jej wspaniały silnik z którego jestem naprawdę zadowolony. Jeśli ktoś chce zobaczyć pare innych fotek tej scani w trakcie budowy to odsyłam do innego tematu z tego forum. Oto link http://www.scaniafan.fora.pl/viewtopic.php?t=170

Zrobiłem też kilka fotek z naczepą Curtainside którą aktualnie sklejam.

Pozdrawiam i czekam na wasze zdanie o tym modelu.

Ostatnio zmieniony przez Gość dnia Czw 23:18, 18 Maj 2006, w całości zmieniany 1 raz
Gość

PostWysłany: Czw 17:16, 18 Maj 2006 Back to top

ładnie wygląda:) Według mnie czysto i schludnie. mati zagadam do ciebie jak robić diody Smile, ale tak od podstaw(to znaczy, jak dokładnie je zamontowac, ktory kabelek gdzie itd)
Gość

PostWysłany: Czw 15:50, 25 Maj 2006 Back to top

pikna scania Smile pzdr
Gość

PostWysłany: Czw 22:07, 25 Maj 2006 Back to top

Dzia za tak dobre opinie. Cieszę się że wam się podoba. Osobiście oceniam ją na 4 ale chyba zawsze tak jest po złożeniu że ma się pewne uwagi do swojego dzieła.
Gość

PostWysłany: Pią 0:36, 26 Maj 2006 Back to top

moze i prawda ale na zdjeciach nie widac nic co by niepokoilo pzdr
Gość

PostWysłany: Pią 19:19, 02 Cze 2006 Back to top

No Mati ten model to ja oceniam zdecydowanie na 5!!! Very Happy Czysto i ładnie sklejony, no i ciekawy motyw z diodami. Zwłaszcza wnetrze kabiny robi niesamowite wrażenie Shocked Jeżeli Ci to tak dobrze wychodzi to proponuję zrobić również oświetlenie naczepy Smile Powodzonka.
Gość

PostWysłany: Pią 21:18, 02 Cze 2006 Back to top

elefantes napisał:
Jeżeli Ci to tak dobrze wychodzi to proponuję zrobić również oświetlenie naczepy Smile Powodzonka.

Oświetlenie naczepy jest już zrobione naczepa także. Zdjęcia już nie długo ukażą się na forum tylko musze mieć aparat. Dziękuję za tak pozytywne opinie na temat mojej nowej Scanii. Pozdrawiam Mati20
maciek380
Admin
Admin

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Wto 20:50, 13 Cze 2006 Back to top

Mati super ta Scania jaką teraz planujesz kupićQuestion jak tam idzie klejenie naczepy?

Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Gość

PostWysłany: Śro 0:23, 14 Cze 2006 Back to top

Narazie mała przerwa w klejeniu ale rozmyślam nad jakąś amerykańsą ciężarówką, ale to za jakiś czas. Pro po naczepy to jest już skończona i podczepiona do tej Scani 164L. Czekam tylko na kumpla z aparatem cyfrowym i już niedługo zamieszcze fotki na forum. Pozdraiam Mati20.
Gość

PostWysłany: Pon 12:54, 26 Cze 2006 Back to top

Jeżeli chcesz amerykańca to ja polecam Volvo Vn780 lub 680 różnia się tylko tym, ze VN780 ma okna w sleeperze, a VN680 nie ma i ta druga VN`ka ma teoretycznie ładniejsze kalkomanie, a jeżeli chcesz coś bardziej ambitnego to zestaw Far West trucking, ewentualnie Baywatch, czyli po porstu Australian Truck+amerykańska naczepa z innymi kalkami, ale za mniejsze pieniądze niz jak byś kupował osobno!
maciek380
Admin
Admin

Ostrzeżeń: 0/5

PostWysłany: Śro 21:48, 12 Lip 2006 Back to top

Super ci tA Scanie Wyszła gratulacje Smile lepiej niz tamta widac bo drugi model Smile a tamten pierwszy tez był niezły Smile

Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach